28 Haziran 2011 Salı

Metallica'nın Kuruluşu

Dünyanın en ünlü metal müzik grubu ” Metallica ” . Milyonlarca hayran, milyonlarca albüm satışı. Aylar süren turneler ve konser maceraları. Peki kim bu adamlar? Metal müziğe nasıl gönül verdiler? Işte tüm bu merak edilenlerin cevap bulduğu o defter yine siyah gözlüklü adamlar tarafından bana bırakıldı :

Küçük Lars, okulda verilen flüt eğitimiyle müzikle ilk kez tanıştı. Arkadaşları Helvacıoğlu flütlerle okula giderken O Yamaha konusunda her zaman ısrarcı olmuştu. Ancak flüt sevdası kısa sürdü. Artık yeni tutkusu okul sırasında ” Papi Chulo “çalmaktı. Ritme ve müziğe kendisini iyiden iyiye kaptırmıştı. Ramazan davulcusu olan dedesinin yanında hem yardım etti hem iş öğrendi. Lise yıllarına geldiğinde asi, umursamaz bir genç olmuştu. Artık yarım gün bile oruç tutmuyordu. Yeni okulunda Lars, Air Gitar üstadı bir genç ile tanıştı. Genç kendine has tarzıyla ve yeteneği ile genç kızların ilgi odağıydı. Bunu gören Lars ” Hem müzik yaparız hem karı götürürüz” düşüncesiyle James’e ” Aga gel bir grup kuralım ya” dedi. James bu fikre olumlu baktı. Okulda bass gitar ve gitar çalan iki eleman daha bularak yollarına devam ettiler.

llk olarak grup ” American College Geleneksel Pilav Günü " 'nde sahne aldı. Ancak istedikleri gibi geçmedi konser. Stüdyo çalışmalarını hızlandırdılar. Okulu asıyorlardı. Ancak grup elemanlarından Ron’un aile baskısı ve akşam ezanından sonra dışarı çıkamaması gibi problemler grubun işlerini tamamlayamamasına neden oluyordu.

Bu böyle sürmez derken kızıl kafalı bir bebe çıkageldi ” Abi manyakk bas gitar çalıyorum, bi stüdyo yapsak mı ? “dedi.

Stüdyo girdiler. Stüdyo parasını kızıla ödettiler. Çıkışta bir de yemek ısmarlattılar. James Kızıl’ın sırtına vurarak ” Kıyak adamsın ” diyerek sırıttı, bu gruba alındın manasında bir hareketti…

Devamı çok da lazım değil zaten.

8 Haziran 2011 Çarşamba

Hamam böceği Öldürme taktikleri.

hamamböceği sorunsalı; gecelerin sessiz canavarları, tuvalette ışığı açınca bir sağa bir sola kaçışan dünyanın en şerefsiz böcekleridir.

evet beyler sezon açıldı havalar ısındı artık dünyanın en iğrenç yaratıklarıyla istemeyerekte olsa sıklıkla karşılaşabiliriz. onun için size bikaç ipucu vereceğim ki görünce dona kalmayın amk

uzun araştırmalarım sonucu bulduğum bazı bilgileri paylaşacağım
evet beyler bu yaratıklar öyle yaratıklardırki radyasyon etki etmez, kafalarına muhtaç değillerdir o olmadan yaşayabilirler, kendinden 50 kat daha ağır birşeyle üstüne bastırmazsanız ölmez ve en önemlisi sizi görünce üstünüze atlayabilir amk.

ilginçtir ki bu canlıları eğer sheltox vb gibi ilaçlarla öldürürseniz içindeki yumurtaları bu sheltoxa bağışıklık kazanacakları için yavruları sheltoxtan kafaları bile güzel olmaz.

1. yöntem anam babam taktiğidir.
üstüne basın arkadasım ama benim gibi ona yaklaşamıyorsanız yapacak bişey yok bu yöntem yemez ve üstüne basarsanız duyacağınız ses: -kıxşhşçxıs
bilmem bu vahşete dayanabilirmisiniz?

2.yöntem onu hapsetmek (işe yaramıyor tezim çürüdü)
arkadaslar bu hayvanlar çok sinsiler üstünü bardakla örtün yarım saat sonra ters dönmüş şekilde duruyorlar ama dikkat edin bu yaratıklar ölü taklidi yapıyor. evet yanlış duymadınız ölü taklidi yapıyor bardağı kaldır ebeyin amını görüon amk (1-2 hafta bekleseniz de bişey değişmeyecek )

3.yöntem deodorant çakmak (fantezi)
evde bulunan deodorant parfüm vb tarzı kozmetik ürünlerini çakmağı yakıp mahluğun üstüne doğru püskürtün 3 sn içinde kebap olacaktır. ancak mesafeyi iyi ayarlamak lazım yoksa kendinizi yakabilrsiniz.

4.yöntem cif (kesin çözüm)
evde bulunan cif (çamaşır suyu vs. olmuyo pampalar sadece kafasını güzel yapıo) evet çok basit radyasyona bile dayanan bu yaratık markette 3 tl ye satılan cif e karşı büyük zaafı var. mahlukatı gördüğünüz anda alın cifi üstüne sıkın amk yanlız tutturamazsanız eğer üzerinize atlayacaktır haliyle sonuç hüsran olacaktır. yanlız tutturdum diye bokunu çıkarmayın cifi üstüne boşaltırsanız o beyazlığın içinde kaybolan hamamböceği sizde şizofreni yaratabilir(görünmüo lan kaçtımı aceba gibi).

not:özet geç diyeceksiniz ama çok ciddi bir konu beyler özetlenecek birşey yok herkes kendine bişey çıkarsın burdan